CoWeb ApS

163 % stigning i besøgende fra Google med SEO

Virksomheden

CoWeb ApS er et mindre webbureau placeret i Odense C. Der rådgiver, designer og udvikler hjemmesider, med fokus på brugervenlighed og salg. I huset kan de drive hele hjemmesideprojektet fra start til slut, og stå for den efterfølgende drift og online markedsføring.

Udfordringen

Webbureauet CoWeb var inde i en forandringsproces. Fra et lille startup med 2 partnere til et team på 5 mand, som jeg blev en del af fra sep. 2017. CoWeb var i gang med at udvikle en ny hjemmeside, som skulle fremvise de nye tilknyttede kompetencer. Der manglede dog tekstindhold på siden, og ønsket var desuden at være mere synlig på vigtige lokale søgeord i Google. Derfor fik jeg til opgave at skrive indhold og stå for SEO-optimeringen.

I Ahrefs steg antallet af links fra eksterne domæner fra 17 til 95 i perioden.

Løsningen

De første måneder gik med skrivning af indhold i form af webtekst til servicesider, cases osv. Da fundamentet var på plads, blev siden on-page optimeret og lanceret. Fra nov. 2017 skrev jeg blogindlæg baseret på søgeordsanalyser, arbejdede med lokal SEO og iværksatte linkbuilding.

Resultaterne

På trods af et svagt udgangspunkt, og en branche som naturligvis er præget af hård SEO-konkurrence, lykkedes det at øge antallet af besøgende fra Google med 163 % på lidt over et år. Desuden blev CoWeb synlig på vigtige lokale nøglesøgeord, og fik fremvist ekspertise via blogindlæg målrettet fagspecifikke søgeord.

Sammenligning imellem 2 måneder før jeg ankom med samme periode et år efter i Google Analytics
0 0 votes
Article Rating