Freelance SEO tekstforfatter

Tekstforfatning har igennem årene vist sig at være en af de mest omkostningseffektive måder at forbedre hjemmesiders synlighed på. “Content is King” har været normen i mange år. Men vent! Mange virksomheder finder det stadig vanskeligt at finde et stærkt fodfæste i deres søgeplaceringer på grund af dårlige tekstforfatningsstrategier. På trods af det faktum at content markedsføring koster 62 % mindre end traditionel markedsføring, og endda kan forvente op til 3 gange flere leads sammenlignet med traditionelle strategier.

Lad mig hjælpe din virksomhed til at skyde op igennem søgeplaceringerne, øge trafikken og konverteringsraten. Som freelance seo tekstforfatter hjælper jeg med at vinkle, fokusere og skrive tekster, så budskabet står krystklart. Jeg skriver effektivt og fængende tekster med et skarpt SEO-blik og ALTID med målgruppen for øje.

Jeg hjælper med at skabe værdifuldt content marketing og copywriting der opfordrer til handling.

Content marketing

Jeg hjælper med content marketing som betyder at skabe og dele værdifuldt, relevant og gratis indhold for at tiltrække og på sigt at konvertere potentielle kunder til købere – og købere til gengangere.

Content marketing er for eksempel:

Copywriting

Copywriting får læseren til at foretage en specifik handling. Nogle gang er det et køb, andre gange at skrive sig op til et nyhedsbrev, sende en besked eller give dig et kald for mere info.

Copywriting er for eksempel:

Der er naturligvis ikke en skarp grænse imellem disse to hovedtyper af tekst. Content marketing burde også indeholde copywriting. Og uden for disse kategorier falder såkaldte SEO-artikler, som primært er skrevet til søgemaskinerne og ikke læseren. Dem hjælper jeg også med.