seo undervisning

SEO undervisning - Hvad får du ud af det?

Hvorfor betale en dyr SEO-konsulent, når du kan lære at udføre den basale søgemaskineoptimering selv?

I min SEO undervisning lægger jeg stor vægt på at lære dig, hvordan du arbejder med SEO baseret på at øge din bundlinje, og med tiden minimere dine udgifter til eksterne konsulenter.

Jeg bygger undervisningen op efter din case, og forbereder mig grundigt. Inden vores møde er det mest optimale derfor, at jeg blandt andet får indsigt i din forretning, dine målsætninger og din forventede allokering af ressourcer til SEO. Herefter vil jeg foretage en analyse af dit site, en søgeordsanalyse, din linkprofil og konkurrencen i din branche, så jeg har en forståelse for dit udgangspunkt og hvor vi sammen kan skabe det største afkast. 

Du vil få relevant læring omkring forskellige områder såsom linkbuilding, søgeordsanalyser, onpage SEO, offpage SEO, image-tags og meget mere. Kurset vil ikke være rent teoretisk, men er derimod et praktisk undervisningsforløb, så du selv bliver udstyret med værktøjerne til at komme i gang efter forløbet. 

Du har sikkert travlt med andet end at søge efter den sidste nye viden om SEO?

Det kan jeg godt forstå, for det tager tid. Jeg bruger mange timer på at dygtiggøre mig og følge med. Det kommer dig til gode! Der findes ekstremt meget gratis SEO-viden derude, men det er en jungle at finde rundt i, og skelne det gode fra det dårlige. Derfor kan jeg vise dig det bedste materiale som findes på dansk og engelsk derude, så du sparer tiden på det opsøgende arbejde, og selv straks kan gå i gang med dit selvstudium og lære mere fra de bedste inden for SEO-verdenen.

Hvordan foregår det?

Med udgangspunkt i din virksomhed og din viden omkring SEO, sammensætter vi et undervisningsforløb som passer dig. 

Uanset om du ønsker en grundlæggende teoretisk forståelse for SEO eller en praktisk tilgang, så du selv kan komme i gang.

Undervisningen kan foregå: 

Hvorfor betale en dyr SEO-konsulent, når du kan lære at udføre den basale søgemaskineoptimering selv? 
Har du behov for en ekstern samarbejdspartner med gode resultater, der har fokus på at gøre SEO let forståeligt for dig?